Verdele lunii aprilie

 

În această perioadă, DiStory este între două ateliere. Cel vechi e prea mic, cel nou nu e gata, adică nu are curent. Dacă până la Dumnezeu te mănâncă sfinții, până la curentul în casă te mănâncă Enel-ul. Și te mănâncă încet, tacticos, nu se grăbește… of, of!

Aceasta fiind situația, am mai vopsit un perete în casă și am început să ochesc lucruri care ar putea fi restilizate. Așa am dat de rafturile Norrebo de la Ikea, pe care le purtăm cu noi de acum două domicilii, adică de vreo 14 ani. Rezistente, oameni buni, o zgarietaură n-au avut! Au servit drept sertare în cămară, suport pentru șosete, curele sau medicamente. 😊 Nu, nu se mai găsesc în magazine.

Le-am pus picioare de fag, iar sertarele le-am căptușit cu șervetele de la haidihai.ro. Elementele decorative de pe sertare sunt făcute cu mulaje IOD, iar culorile sunt de la Annie Sloan – Olive și Roadmell.

Sertarele se trag ușor, sunt încăpătoare. Nu e musai să fie noptiere, pot și fi măsuțe de cafea, lângă un fotoliu de citit. Pot fi multe, loc să aveți! 😉

 

În final, va mărturisesc că nu mă așteptam să iasă atâta de elegante. Cred că decorațiunile și combinația de culori au contribuit mult. Și când mă gândesc că țoață această „mini-costrucţie” a început de la fixaţia mea pentru verdele măsliniu, pe care îl am și pe unghii, și în tot ce salvez pe Pinterest zilele acestea…samd. Oare în luna mai trec pe galben? Hmm…

 

Dimensiuni: 34 x 34 x 42.5 (h) cm

CONTACTEAZĂ-MĂ